Skal dit hold have en fast spilletid på en af kunstgræsbanerne i Ørestad? Vintersæsonen er lige på trapperne, og nu kan du søge om faste tider på Grønningen og i Byparken.


Opdatering, 21. september 2020: Vi har nu lukket for ansøgninger og arbejder på at fordele spilletiderne. De endelige spilleplaner bliver offentliggjort mandag den 28. september og træder i kraft fra mandag den 5. oktober.

Skal dit hold have en fast spilletid på en af kunstgræsbanerne i Ørestad? Vintersæsonen er lige på trapperne, og nu kan du søge om faste tider på Grønningen og i Byparken. Du kan søge om en fast spilletid i perioden 5. oktober 2020 - 4. april 2021.

For at søge skal du udfylde et ansøgningsskema og sende det til os på mail senest søndag den 20. september. Husk at dokumentere dit tilknytningsforhold til Ørestad; ansøgere med tilknytning vil nemlig blive prioriteret højest.

Hent ansøgningsskema til kunstgræsbanen i Ørestad Nord
Hent ansøgningsskema til kunstgræsbanen i Ørestad City

Vi offentliggør den endelige spilleplan her på sitet og i kunstgræsbanernes Facebook-gruppe onsdag den 30. september.

Det udfyldte ansøgningsskema sendes til Arendse Bardram Noes på ANJ@orestad.net senest søndag den 20. september.

Frit spil for beboere
Kunstgræsbanerne og de omkringliggende parker ejes og drives af hhv. Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter og Grundejerforening-en Ørestad City. I hver sæson afsættes der tider til frit spil og leg for beboerne og faste brugere af bydelen. Det betyder, at kunstgræsbanerne ikke altid kan bookes af de faste hold, da beboerne har førsteret i disse tidsrum.