Ansøgningsrunden fandt sted i løbet af september, og nu er alle spilletiderne fordelt. Se de endelige spilleplaner her.


Det har igen i år bugnet med fodboldlystne lokale hold, som har ønsket en fast spilletid på en af kunstgræsbanerne, særligt den i universitetskvarteret. Dertil har mange hold ønsket flere af de samme tider. Det har betyder, at det ikke er alle hold, der har fået deres ønsker opfyldt. Til gengæld har alle ansøgere fået tildelt en spilletid.

Spilleplanerne træder i kraft mandag den 5. oktober og vil blive hængt op ved kunstgræsbanerne inden for denne uge. Du finder dem nedenfor. God spillelyst til alle hold i Ørestad!

Hvad med hobbybold?
Har du ikke en fast spilletid, men har bare lyst til at spille? Spilleplanerne er indrettet med frie banetider for beboere. Såfremt banerne ikke er reserverede, kan de frit benyttes efter først-til-mølle-princippet. Banerne er til enhver tid reserveret efter spilleplanerne, men beboere kan benytte dem i de tidsrum, hvor de registrerede brugere ikke benytter dem. Man skal dog altid overlade banen til det reserverede hold, når dette, inden for den samlede reserverede tid, ønsker at benytte sin faste spilletid.