Den nye park mellem Winghouse og Porthuset har fået sit navn.

Landskabsarkitekter har de seneste måneder været i fuld gang med anlæggelsen af den nye frodige lommepark mellem Winghouse og Porthuset.

Parken står helt klar til foråret 2016, men inden da skal den navngives! Derfor har Grundejerforeningen Ørestad City kørt en navnekonkurrence blandet beboere og medarbejdere i Ørestad.

Præmien til det bedste forslag er et flot gavekort til Ørestad Cykler på 3500,- kr.

Grundejerforeningens bestyrelse har ageret jury i voteringen af de mange fantastiske forslag, der er kommet ind. Og de har nu valgt en vinder!

Og vinderforslaget blev....

SKOVBRYNET


Vinderen af gavekortet er kontaktet direkte.

En frodig park til fordybelse og ophold
Parken er udviklet i et samarbejde mellem Grundejerforeningen Ørestad City, beboere og interessenter i Ørestad City samt SLA Landskabsarkitekter. Fokus har været på en park med meget beplantning og med plads til ro, fordybelse og ophold. Parken vil være klar til forårssæsonen 2016. 

Beplantningen i en den nye park bliver en mere vild vækstform med forskellige træer og græsser. Det er blandt andet flerstammede træer med god fylde, fyrretræer og buske samt opbrudte kanter på stier og opholdsarealer, som opbløder grænsen mellem vild natur og ophold.

Læs mere om baggrunden for parken HER.

Se Strategiplanen 2014-2018 for Ørestad City HER.