Sommersæsonen på Ørestads kunstgræsbaner er lige om hjørnet, og du og dit hold kan allerede nu søge om en fast spilletid.

Ansøgningsskemaer kan findes her på Orestad.net fra mandag den 23. februar.

Der er separate ansøgningsskemaer for banerne i henholdsvis Ørestad Nord og Ørestad City. Deadline for indsendelse af ansøgningen er den 10. marts. Herefter vurderes ansøgningerne, og spilletiderne fordeles blandt holdene. Selve sæsonen starter den 17. april og løber frem til den 10. oktober 2015.

For ansøgninger i Ørestad Nord er det et krav, at man først udfylder et lille spørgeskema inden man sender ansøgningen ind. Spørgeskemaet findes sammen med ansøgningsskemaet fra mandag den 23. februar.

Ansøgningsskemaet til banen i Ørestad City - klik her

Ansøgningsskema til banen i Ørestad Nord - klik her

Fast til knytning til Ørestad er et krav
Det er et krav, at repræsentanter fra holdet har fast tilknytning til Ørestad. Det kan være som medlemmer af Ørestads grundejerforeninger herunder boligforeninger, firma- og idrætsforeninger, studiehold og fritidsgrupper samt andre med tilknytning bydelen.

Andre er også velkomne til at søge, men ovenstående vil altid blive prioriteret først i forhold til faste spilletider. Ansøgeren skal i ansøgningen dokumentere sit tilhørsforhold, fx bopæl, arbejds- eller studieplads i Ørestad.

Tider med frit spil for beboere
Kunstgræsbanerne og parkerne omkring ejes og drives af henholdsvis Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter og Grundejerforeningen Ørestad City.

For at imødekomme beboere og faste brugere af bydelen afsættes der i hver sæson tider til frit spil og leg. Her kan banen ikke bookes af de faste hold, og beboere har førsteret til at bruge banen i disse tidsrum. Holdene kan dog til hver en tid bytte deres faste tider med hinanden internt.

Dette foregår på banernes egne Facebook-grupper “Kunstgræsbanen i Ørestad City” og “Kunstgræsbanen i Ørestad Nord”. Læs mere om ansøgningsprocessen og reglementet for brug af banerne på Orestad.net.