I Ørestad City er der albuerum og højt til loftet. Områdernes faciliteter indbyder især til leg, gåture og fysisk udfoldelse.

Ørestad Streethal
I Streethallen kan du spille fodbold, basket, floorball, bordtennis samt træne fitness, dans, yoga og meget mere. Hallen bookes enten som en forening eller som ”uorganiseret”. Hallen kan benyttes kvit og frit, og der er tid til fri leg næsten alle ugens dage.

Ørestad Fitnesspark
Fitnessparken ligger rundt om Ørestad Streethal, og her er der gode muligheder for fysisk aktivitet. De mange udendørs træningsfaciliteter står frit til rådighed for alle, der vil træne i det fri. Og der er noget til enhver smag. Lidt over ti forskellige træningsredskaber giver rig mulighed for træning på alle niveauer.

Kunstgræsbanen

Alle med fast tilknytning til Ørestad City kan ansøge om en fast tid på bydelens 7-mands fodboldbane i kunstgræs. En stor del af tiden anvendes banen af Ørestad Gymnasium og Ørestad Idrætsforening. Hver uge er der desuden afsat tid til frit spil for beboere, som bare vil spille med vennerne eller lege med ungerne i ny og næ.

Petanque
I efteråret 2019 fik Byparken et nyt grønt anlæg i sit nordøstlige hjørne. Det blev anlagt sammen med to petanquebaner efter international standard, som frit kan benyttes. Man skal bare huske at medbringe egne petanquekugler.

Byparkens legepladser
Byparken er Ørestad Citys centrale grønne område og bruges dagligt af mange børnefamilier. Her er to legepladser med både gynger, klatrestativer, rutsjebane og faldsikret underlag. Legepladserne findes i hhv. den nordlige og sydlige del af parken.

Beachvolley & Volleyball
Byparken har sin egen volleyball-bane. Her er et lækkert trædæk at spille på, som blev renoveret i 2015. Banen er ledig på de fleste tidspunkter og kræver ingen særlig booking. Banen er til fri afbenyttelse for Byparkens brugere.

Øerne i kanalen
I 2012 fik bydelens kanaler tre øer konstrueret i træ helt tæt på vandoverfladen. Her kan man gå tværs over kanalen eller opholde sig tæt på vandet ud for hhv. Ørestad Gymnasium, Ørestad Cykler og den kommende lethal ved siden af Bjerget. Øerne var vinderforslag i projektkonkurrencen "Byrum for livet", som By & Havn, Metroselskabet, G/F Ørestad City og Ørestad Vandlaug stod bag. Øerne er tegnet af MyORT Open Research Team.

Hundegård
Hunde kan løbe frit i Byparkens hundegård. Hundegården er placeret i parken ud mod Center Boulevard. Den er indrettet med forskellige redskaber til hundene og beplantning, som giver læ. Hundegården er desuden tegnet sådan, at den ligner et kødben set oppefra.