Royal Arena har jævnligt store arrangementer med mange besøgende, og det kan til tider skabe trængsel. For at gøre trafikken til og fra Royal Arena så problemfri som mulig, er der her nogle guidelines, som man kan følge. Så kommer man hurtigt og sikkert frem til arrangementet. 

Det centrale er, at man opfordrer gående (blå rute) at stå af metroen ved Ørestad St. og gå ind over "ramblaen" langs Field's og ned over den spritnye gangbro henover motorvejen. På den måde skilles gående og bilister ad, og man kommer som gående hurtigere hen til arenaen.

Cyklister opfordres i stedet til at fortsætte hen til stien hen "bag" Rambøll (gul rute) - altså langs Nordre Landkanal - og så cykle ind ad Hannemanns Allé og ned til arenaen.

Live Nation Denmark, som står bag arrangementet, kommunikerer selv disse anbefalinger ud til deres gæster, og på areanens hjemmeside henvises til Trafikken Hovedstadens Twitter-profil, hvor der vil være løbende opdateringer om situationen: twitter.com;

Vi opfordrer desuden til, at man anvender By & Havns app med live oversigt og ledige parkeringspladser i bydelen - søg på app'en "Parkering Ørestad" til både iOS og Android.

Både grundejerforeningen og Royal Arena er selv er meget opmærksomme på renholdelse af arealerne efter arrangementerne, og rengøringen starter fra kl 07 på morgener efter afholdte events.

Vi er desuden i løbende dialog med både arenaen, kommunen, By & Havn og Trafikken Hovedstaden omkring de udfordringer, der måtte komme. Denne første tid vil være en læringsperiode for alle parter, hvor vi løbende får tilpasset de indsatser, der skal til for at alle får en glædelig oplevelse - både indenfor og udenfor arenaen!

Find mere information på: www.RoyalArena.dk og www.arenacphx.dk